Hotelltest: Shangri-La Bangkok

Shangri-La, o la la! 

Fellesbassenget på Shangri-La i Bangkok

Fellesbassenget på Shangri-La i Bangkok

Luksus for alle penga

Shangri-La er er dyrt hotell etter thailandsk målestokk. 5 stjerner koster. Men vel verdt å prøve i to netter. Og gå for den mest eksklusive delen i Kruphtep Wing. Du er i hotellhimmelen og trenger ikke forlate hotellet de neste 48 timene. Det var verdt hver krone, før en lang flytur hjem. For 1800 kroner natten fikk vi frokost med alt du kan tenke deg, enten i eget lite frokostrom i den private delen eller utendørs blant de andre som har «vanlige» rom i den store delen av hotellet  Der ser frokostsalen ut som et bakeri og restaurant. Bildet øverst er fra bassengdelen alle har tilgang til. Det nederste er for de med KW. Prisen vil selvsagt variere etter valutakurs, hvor tidlig du booker og tilbud du kan skaffe deg.

Drømmefrokost på Shangri-la

Frokosten på Shangri-La har alt du kan tenke deg, og litt til. I den lille salen bestiller du det meste ved bordet, mens utendørs forsyner du deg selv, enten du vil ha østers, sushi, ris, brød, dim sum, pannekaker og så videre og så videre. Når du går for hele pakken, får du også inkludert i prisen juice, kaffe, te, vann hele dagen ved bassenget på KW (ikke når du er ved det store fellesbassenget), afternoon tea på KW, som kan spises ute eller inne – samt fingermat og alkohol (og my god de blander sterke drinker) alt du orker hver kveld i to timer fra ca 17 til 19 tror jeg det var. Det som de kaller fingermat, kaller jeg en lett middag – her var det både kjøttboller, sushi og pasta i fingerporsjoner  
Rommene er store, god seng, både dusj og badekar på marmor-badet, toalett for seg selv, stort skrivebord, grei balkong, fantastisk produkter fra L’Occitaine, makroner som velkomstgave, frukt hver dag, god te i ulike sorter og kremt….egen butler…….for etasjen vel og merke, men likevel. Nesten for mye av det gode, men bare nesten! Blir her gjerne en natt eller to før jeg returnerer hjem til Norge en annen gang også. Så fabelaktig var det. Og da har jeg ikke nevnt at Shangri-La også har spa, og flere gode restauranter på selve hotellet. Det får bli neste gang. 
Avslutter med utsikten fra balkongen vår, som hadde plass til to stoler og et lite bord. Helt herlig å starte dagen med en kopp te her. Bor du ikke her, kan særdeles rimelige Boss Hotel nesten vegg i vegg (200 kroner natten) være et ok sted, så kan du komme hit på afternoon tea, en drink i baren eller middag.
 

De to øverste bildene er fra hotellet. Bildene ellers er mine. Vil du heller bo litt billigere og rett ved de store shoppingsentrene? Velg Pathumwan Princess, se bilder og les mer i omtalen min. Og spis en kveld på Blue Elephant. 

 
Send gjerne artikkelen videre ut i verden
Alta (Finnmark)
Today
Snowy
Wind : 1.1 km/h
Humidity : 100%
-1°C
  • Saturday Tomorrow -1 °C
  • Sunday   -1 °C
Weather Layer by www.BlogoVoyage.fr