Sove: Mandarin Oriental Kuala Lumpur

 Mandarin Oriental Kuala Lumpur var jeg så heldig å bo på i 2005. Det er en kjede jeg skulle ønske jeg kunne overnatte oftere på, da de har en eleganse som ofte er avslappet og fin. I Malaysia var vi heldige, og fikk en god pris på en nettside.
Mandarin Oriental Kuala Lumpur er nabo til Petronas Towers.

Mandarin Oriental Kuala Lumpur er nabo til Petronas Towers og et stort kjøpesenter.

Rommet

Sliten på tur….men neste måltid er aldri langt unna for et matvrak som meg.

For 1000 kroner natten koste vi oss i et herlig city view rom. Det hadde store senger, god sofa, herlig te og kaffe, stor dusj, langt badekar, myke morgenkåper og ikke minst en stor frokost med utvalg av både asiatisk, fransk og amerikanske morgenfavoritter. Toppen av kransekaka er at de har et lekkert lite basseng og gode solstoler.
Clubroom. Foto: Mandarin Oriental Kuala Lumpur

Clubroom. Foto: Mandarin Oriental Kuala Lumpur

Velger du et clubroom (som på bildet) får du egen innsjekk, er garantert rom helt øverst og du får frokost i høyden også. Hotellet har også et spa, samt flere gode restauranter. Vi forsøkte også roomservice, og lite å klage på der også.

Beliggenhet

Et herlig sted å slappe av etter at du har shoppet ferdig i nabobygget, er det store kjøpesentret Suria KLCC ved Petronas Towers. Her er utvalget stort, med alt fra luksusmerker som Dior og Kate Spade til mer moderat prisete varer. Du kommer deg ellers lett rundt med billige drosjer eller monorail.

Petronas er nok også et must å besøke for mange. Jeg har vært i KL to ganger, og synes faktisk det er like kjekt å se det fra den flotte parken som også er rett ved hotellet.

Er du i Malaysia, kan du også oppleve flotte strender og kultur. Jeg kombinerte denne turen med strandliv på Pangkor og to dager i Penang med templer og flott overnatting på Blue Mansion Penang. De siste årene er det også blitt veldig populært å dra til Langkawi, der du finner både store hoteller og mye folkeliv, men også mindre turistifserte steder å overnatte og oppleve. 
Send gjerne artikkelen videre ut i verden