Sove og se: Banyan Tree Bangkok

Det som er bra med Banyan Tree Bangkok er svært bra. Så er det de tingene som ikke er bra, som gjør at du heller drar hit for å se solnedgangen og ta en drink på Vertigo. Og tro meg, du får virkelig kjenne på høyden….

Banyan Tree Bangkok har plassert baren Vertigo på toppen. Fint også før solnedgangen.

Banyan Tree Bangkok har plassert baren Vertigo på toppen. Fint også før solnedgangen.

Rommene på Banyan Tree Bangkok

Rommene er steinbra og virkelig til å dø for. Vi hadde eget soverom med akkurat passe harde senger og en stue med spektakulær utsikt. Vannkoker, nydelig te, gratis vann daglig, gratis nett. God kontorpult og stol, fin sofa. Herlig røkelse som kom hver dag, sammen med frukt. Avis på døra. Himmelsk bad, med verdens beste badeskum, badepulver OG badeolje. Ahhhh. Her hadde de skjønt det.

Banyan-Tree-Bangkok-Acc-Deluxe-Room-King-Img2-1170x470

Banyan Tree Bangkok (Foto: Banyan Tree)

RESTAURANTEN VERTIGO

Men juvelen i kronen er baren og restauranten Vertigo. Steindyr. Selvsagt. Norske priser og vel så det. Dra opp med resten av turistflokken en time før solnedgang, bestiller en drink du har lenge og nyter nøttene du får med  du får en fabelaktig utsikt. Ikke for de svimle. Jeg hadde ikke klart å nyte et helt måltid der oppe…. Dra i relativt god tid, det blir fullt fort her oppe. Du trenger ikke bo her for å gå i baren.

Solmangel

Et minus med Banyan Tree Bankgko er at de har frokost i kjelleren. Det er ikke så sjarmerende. Hotellet  ligger også helt i utkanten av det meste, fra skytrain til siam paragon og store shoppingsenter. Du kan ikke gå til sentral underholdning og shopping uten taxi eller maraton-kondis. Vi valgte dette fordi jeg ville på markedet som den gang lå like ved. Nå er det nedlagt (2016). For trimmere ligger det for øvrig en stor park i nærheten. Et tredje minus. Bassenget er også lite, og sola slipper ikke til i mange timer. Derfor velges andre hoteller i den prisklassen en annen gang. For Banyan tree er helt i Shangri-la klasse prismessig, og da taper de på litt for mange punkter. Men sjekk ut Banyan tree på strand-steder i Thailand. Da er de nok perfekte….Bor du ikke her, er det uansett verdt å ta turen helt til topps for en drink i solnedgangen.

Andre Bangkok-hotell

Jeg har etter dette oppholdet, som jeg hadde før bloggen ble startet, bodd på andre hoteller i Bangkok. For de som er glade i shopping, kan jeg anbefale en natt og to på Princess Pathumwan, som faktisk ligger i et kjøpesenter og rett ved Siam Paragon med venner. Og Skytrain. Skal du skjemme deg bort en natt eller to før avreise hjem, vil jeg sterkt anbefale Shangri-La. Utrolig flott service, og i prisen vi hadde fikk vi frokost, alkoholfri drikke ved bassenget, afternoon tea og drinks og appetittvekkere på kvelden. Dette fungerte fint som middag, da rettene var så mange og gode. 
 
Send gjerne artikkelen videre ut i verden