Sove: Denver Marriott

Denver Marriott downtown citycenter er et godt hotell på alle måter. Ikke minst ligger det perfekt plassert mellom kunstmuseene i den ene enden og koselige Larimer Square i den andre enden. Orker du ikke gå, tar en gratis el-buss deg langs hele gågaten.

 

lobby

Stor og luftig lobby

Toppetasjen er ikke å forakte hos DEnver marriott

Eksteriøret er en høy glassbygning, ikke så mye mer å si om det. Innsiden byr på en stor lobby, og en rask innsjekk og to flasker vann. For min del ekstra hyggelig å få et rom i 20.etasje, med utsikt til Rocky Mountains. Rommet var et dobbeltrom, med sedvanlige store amerikanske senger. Et tv, telefon, badekåper og godt med lys. God kontorstol og nok kontakter ved skrivepulten. Én stol og et lite bord var det også. Internett var ok til surfing, men ulempen var at du måtte logge deg på ofte. En merkelig kaffemaskin var det også plass til, samt te som var av vanlig dårlig standard. Det er ikke kjøleskap på rommet som standard, men du snakker bare med resepsjonen og så triller de ett opp til deg. Praktisk og miljøvennlig, for da står ikke 200 kjøleskap og brummer unødvendig.

Utsikt

Rocky Mountains ligger en 1,5 times kjøring unna

Interiør

Dobbeltrom i 20.etasje

Badet, hva med badet?

For dere som har lest bloggen min en stund, har dere skjønt at badet betyr mye. Her var det godkjent på mange områder. Størrelsen på badet er ikke allverden, plass til to ved vasken er det knapt. Heldigvis var jeg alene. Det var bra plass ved vasken til å ha toalettmappa, nok håndklær – både store og små, knagger på døra, gode produkter fra Thann og badekar. Dusjforheng var dog et minus, samt at badekaret ikke fungerer avslappende om du er over 1.71. Takk og lov var det akkurat passe for meg.

Bad

Ikke altfor stort bad, men bra utnyttet plass.

produkter

Gode produkter fra Thann hos Denver Marriott

Frokost og bar i ett

Denver Marriott har ikke frokost inkludert i prisen. Den koster 18 dollar, og serveres i en underetasje som også fungerer som bar på kvelden. Det ser langt mer sjarmerende ut på hotellets bilder enn det faktisk er. Gasspeis-flammene er ikke like kjekke som ekte. En medreisende hadde frokost en gang, og syntes den var god nok. Kaffen var sånn passe. Hotellet har også en egen lynfrokost i lobbyen, samt en Starbucks.

Bar

Frokostavdelingen

Frokost

Bardelen, med den sedvanlige storskjermen og tv på som de fleste spisestedene virket å ha.

Frokostorm

Gasspeis. Joda. Ikke helt det samme som ekte flammer.

De andre dagene spiste de fleste på Corner Bakery som lå vegg i vegg, med godt utvalg av både sunn og usunn frokost. Pannekakene kan anbefales.

IMG_1458

Yes, jeg gikk all inn med pannekaker, eggerøre og bacon!

Konferansehotell

Denver Marriott er et konferansehotell, og det er jo begrenset hvor intimt og hjertevarmt det kan bli. Men de klarer det etter forholdene godt nok. Det er laget til flere soner hvor en kan sitte godt, og betjeningen er blide og servicevennlige. Hotellet ligger også godt plassert, med gågata 1 minutt unna. Kunstmuseene tar det vel en 20 minutter å gå til, og 5 minutter til koselige Larimer Square med sine verneverdige små bygninger og gode spisesteder. Så skal du til Denver, får er Marriott et helt ok sted å være.

 

IMG_1483

Besøk kunstmuseet, om ikke annet for en vanvittig bra museumsbutikk!

Hotellets egen side garanterer den beste prisen. Merk bare at som i resten av USA, kommer det ekstra skatter på toppen av regningen. 

 

 

Send gjerne artikkelen videre ut i verden