Sove: Hotel La Paix Reims Champagne

Hotel La Paix Reims er et Best Western og ligger genialt til rett ved torget, katedralen, gågate med nydelige restauranter og handlegater. Absolutt det beste hotellet å bo på dersom du vil være nær det meste uten å være avhengig av drosje. Det skader jo heller ikke at bobleutvalget i baren er mer enn godkjent.

bestwesternplushoteldelapaix-reception-mkbprod2

Fab bobleutvalg i baren

Baren på Hotel La Paix Reims har også ett av byens beste champagneutvalg, som vipper litt over norske polpriser. Her kan en venninnegjeng spleise på virkelig gode champagner, og betale det samme per glass som for cava hjemme. Omtrent.

Hotellbaren på Hotel La Paix Reims har et barkart til å gråte gledestårer av.

Hotellbaren på Hotel La Paix Reims har et barkart til å gråte gledestårer av.

Flotte rom

Rom med badekar, vannkoker, gode senger og mørke gardiner hos Hotel La Paix Reims. Hotellet har også boblebad og et lite svømmebasseng, med solstoler rett utenfor. Herlig med en dupp i bassenget, selv om det ikke blir så vanvittig mange tak.

ym-hotel_lapaix-chambre2-027 bestwesternplushoteldelapaix-lapiscine-yvanmoreau

Frokost bare ok

Helt grei frokost på Hotel La Paix Reims i en noe steril frokostssal, ikke mye hygge. Men du blir mett og de har selvsagt også criossanter. Men hva gjør det – du er jo her for å drikke Champagne. Edit! På bildene nå ser det ut som frokost-salen har fått seg en makeover. Det er jo lovende!

ym-hotel_lapaix-resto-003

Book Hotel La Paix Reims

Prismessig rundt 1500 kroner for et dobbeltrom på Hotel La Paix Reims. Tips: Book tidlig, her blir det ofte fullt i høysesongen fra mai til september. Jeg bodde her i 2010, og bor veldig gjerne her også neste gang. Noen som har bodd her i etterkant har klaget over dårlig vanntrykk på noen rom, andre på kirkeklokker. Det siste er nok prisen for å bo sentralt. Alternativt må en innta mer champagne eller ha ørepropper med.

Ut på champagnetur

Pommery har helt klart de flotteste bygningene av champagnehusene i Reims.

Pommery har helt klart de flotteste bygningene av champagnehusene i Reims.

Hvilke champagnehus skal du så besøke i selve Reims? Min favoritt er Taittinger, da du lærer mye her, det er fine kjellere og du får smake flotte årganger av en alltid sikker boblevinner. Pommery er også et bra sted å se, på grunn av de spektakulære bygningene. Selve champagnen er så som så. Finn flere tips i chamgagnehus-guiden min, hvor du også får råd om hva du bør kle deg i.

Send gjerne artikkelen videre ut i verden