Sove: Marriott Warszawa

Marriott vises igjen i byen. Alle bildene er tatt fra hjemmesiden til Marriott.

Polen er et gigantisk land som jeg har fått utforsket altfor lite. Hovedstaden var i alle fall en fin opplevelse. I 2009 bodde vi én natt i Warszawa, før vi tok toget til Krakow. Vi fikk en veldig god pris etter norske forhold, under 800 kroner, og tok inn på selveste Marriott Warszawa,.

Mitt eget bilde. Marriott til venstre.

Dette var tre år før bloggen, og derfor har jeg ingen egne bilder herfra. Jeg har ikke bodd mye på Marriott. En gang i Washington DC der hotellet var utslitt og kjedelig, mens det i Denver var fremdeles litt kjedelig interiørmessig men mer moderne likevel. I Polen var det meste på topp.

Førsteinntrykket er et giga-hotell, og fordelen er at du ser hotellet ditt uansett hvor du er i byen. Det andre du legger merke til, er at lobbyen er stor, stilren og elegant uten å være prangende ekkel. De har også en hyggelig concierge som hjelper til med kart, billetter og restaurantreservasjoner og alt annet du måtte lure på.

Lobby

Vi valgte et standard rom da vi bare skulle være her en natt, men Marriott Warszawa har også businessrom og suiter. Det kan jo være ok å unne seg om en skal være to netter, da får en tid til å sette pris på slike rom. Vårt rom var ikke så stort, men høy standard og rent og pent. Gode senger, grei skrivepult, lite – men lekkert bad med badekar. Det trekker alltid opp!
Marriott Warszawa ligger også i kort avstand fra både kjøpesenter, gamlebyen og togstasjonen, så for oss var det et perfekt valg. Da vi var der, var det også et spa der som hadde priser som får en voksen nordmann til å gråte.

Nå ser det ut som det «bare» er et basseng og treningsrom. Men spa-et kan være drevet av andre en Marriott Warszawa, og det er gjerne grunnen til at det ikke står på hotell-siden.

Den flotte gamlebyen

Warszawa er en flott by som passer godt for en helgetur. Gamlebyen er vakker, og byr på flere flotte spisesteder. Dessverre husker jeg ikke noen, men vanligvis er steder med matbilder på en plakat greit å styre unna. Spør på hotellet også, de er vant til å styre folk i rett retning når du sier hvilken mat og stil du kunne tenke deg.

Krakow er det vel flere nordmenn som har vært i. Skal du dit, ta en Trabant-tur til det ekte Krakow. 
Send gjerne artikkelen videre ut i verden