Hotelltest: Pathumwan Princess Bangkok

 Bangkok kryr av gode hoteller, så finn det som passer ditt behov. Pathumwan Princess ligger vegg i vegg med MBK, og rett ved alle de store shoppingsentrene som Siam Paragon. Så hotellet ved Siam Square er perfekt for deg som skal shoppe. Skytrain er også rett ved, så du rekker frem og tilbake med handleposene på null tid.
Princess
Du kan få ok priser, men helt billig er det ikke. Regn med fra 700 til 1000 kroner.  Rommene har skyline-utsikt, badekar, gode produkter, vindu ut mot soverom som kan «trekkes» for, behagelige senger, sofa, lang skrivepult og nok lagringsplass. Avis på døra er også kjekt, samt velkomstdrink. Bassenget er stort og fint, med mange ulike avslappingsstoler og du har sol fra morgen til kveld. Du kan spise en god frokost i det fri ved bassenget. Utvalg fra alle verdenshjørner, og så har de egen omelettkokk.
Princess 3
Så minus-sidene. Nett på rommet var ikke gratis i 2011, virker bare gratis i lobbybaren – og der er det ofte fullt. Til en såpass dyr pris må nett være inkludert, synes jeg. Dersom det ikke bryr deg, er hotellet topp. Restaurantene på hotellet er også svært dyre, og lobbybaren er veldig steril og usjarmerende. Men det er jo sjelden en spiser på hotellet, og Bangkok har jo mye god mat både på gata og andre gode restauranter. Roomservice fungerer uansett hele døgnet, og menyen er variert.
Jeg har vært to ganger i Bangkok, og bodd på særdeles gode luksushoteller som Shangri-La og Banyan Tree. Sistnevnte er stedet med en vanvittig skybar, som gir deg en utrolig solnedgang. Drinkene er dyre, men det er verdt å ta turen hit én gang, om du ikke lider av en sinnssyk høydeskrekk. Hotellet i seg selv er ikke genialt med hensyn til soling, men gir deg en luksusopplevelse. Vil du slappe av på hotellet du bor på før hjemreise, vil jeg nok anbefale to netter på Shangri-La. Du kan lese om alle disse stedene i Bangkok-kategorien min. 
Send gjerne artikkelen videre ut i verden