Sove og spise: The Latham Hotel og Citronelle Washington DC


Georgetown er klart den koseligste bydelen i Washington, og en kjekk plass å bo på for avslappende shopping. Latham var en hyggelig opplevelse til en ok pris. Det er et lite og koselig hotell, og har både sine fordeler og nedsider.

  • Nærhet til shopping. Supre butikker rett utenfor, så kjekt å laste av og på på hotellet….
  • Fine, men ganske små rom. Iallefall det vi hadde, der var også badet veldig lite. Knapt plass til to personer der. Men de har 133 rom, så her er det nok mulig å få det større enn det minste vi no hadde. Ser at anmeldelsene varierer, vi var fornøyd iallefall med seng og plasseringen.
  • Fine badeprodukter, gratis Fiji-vann
  • Veldig gode senger
  • Lite utendørs basseng med ett par solsenger. Ikke mange hoteller til denne prisklassen (under 1000 kroner) som har det. Men her er det ikke plass til mange gjester altså.
  • Frokosten benyttet vi oss ikke av, kostet litt og det var så mange kafeer som var mye koseligere enn denne
Citronelle er restauranten på hotellet, og anbefales. Vi spiste i baren her, og fikk Serrano-skine og mange herligheter på rekke og rad, samt gode drinker. Som alltid gigantiske porsjoner, så del for guds skyld forretter. Jeg har aldri noen gang fått så mye skinke og melon. Det var vel strengt tatt litt usmakelig med så mye mat på en gang, men slik er det jo nesten over alt i USA. Så del!
Bilder fra hotellets hjemmeside  The Latham i Georgetown
Send gjerne artikkelen videre ut i verden