Spa: Vihula Manor Spa Estland

Vihula Manor Spa 8 mil fra Tallinn er en opplevelse gull verdt. En spabehandling er avhengig av god kjemi mellom deg og behandler, så du bør ikke være av den sjenerte typen. Min behandler var profesjonell, vennlig og dyktig hele spatimen.

 

Klar for spabehandling med gull

Klar for spabehandling med gull

Beregn god tid

Før du skal til selve spatimen, så beregn tid til å sjekke inn. Det vil si at du skal få nøkkel til garderoben, hvor du skifter. Her tar du på en tynn papirtruse og en morgenkåpe, og så går du til rommet hvor behandlingen skal foregå. Allerede her bør altså de blyge tenke seg om hvilken behandling de har valgt. Du dusjer før og under behandlingen, og dette foregår også i behandlingsrommet. Når det skjer, går behandleren ut.

 

Store rom på Vihula Manor Spa

Store rom på Vihula Manor Spa

Det er også plass til par eller to venninner

Det er også plass til par eller to venninner

 

Malerkost over kroppen

Jeg valgte gullbehandlingen til Vihula Manor Spa. Den tar en time, og du blir smurt inn med kremer og olje i to omganger. Du får også massasje. Det hele foregår mens du ligger under et teppe, og du blir smurt inn i flere omganger. Så du ligger ikke avkledd og fryser mens det hele pågår. Det er likevel en veldig nærgående og intim prosess, da hele kroppen skal dekkes av gull og kremer. Du blir varsomt tatt vare på, og jeg hadde en fin opplevelse hele tiden.

 

Spa i Tallinn

Du er oppe og dusjer to ganger, og tiden går raskere enn du skulle tro. Én times behandling på Vihula Manor Spa går hurtig, så ikke nøl med å bestille en 60 minutters behandling. 90 minutter går også mye kjappere enn du skulle tro, om du ser varianter på spamenyen som tilbyr det. Tallinn er kjent for billig spa, og prisene er vel halvparten og vel så det av hva de ville vært i Norge på Vihula Manor Spa.  Går du for gullet, så koster det 55 euro.

 

IMG_0559

Te og natur på Vihula Manor Spa

Etter avsluttet behandling blir du tilbudt te og vann, og muligheten til å slappe av. Utsikten er mot en parkeringsplass, så det er ikke sikkert du blir så lenge akkurat her. Men du har naturen rett utenfor, for Vihula Manor Spa ligger langt utenfor sentrum. Spaet er også et hotell/country club. Vi var her om vinteren, og da kan du dra på turen i snø og kulde. Vel så fint er det nok om sommeren. Les mer om alle aktivitetene og vodkamuseet de har her.

Henriikka og Arna nyter after-spa.

Bloggerne Henriikka og Arna nyter after-spa.

IMG_0601

 

Selve behandlingen i detaljer

«Aroma mineral» luxurious golden rejuvenating treatment with body wrap 60 min 

Really luxurious treatment, which involves a lot of mineral substances, including mineral gold which has the restorative, strengthening and rejuvenating effect on skin. The treatment starts with body massage which is done with an exfoliator with golden particles in it. This will remove deadskinn cells and brighten and enliven the skin, giving it back its natural radiance. After the shower it’s followed by nourishing, moisturising, lifting body wrap with 24 carat gold. The treatment is completed with nourishing and moisturising massage with gold-infused oil. The result is demineralised, moisturised and nourished youthful skin, luminous with silk and gold.

IMG_0593

Vilhula Manor Country Club & SPA

Lääne-Virumaa 45402 Estonia

Tlf: +372 326 4100 info.vihula@uhotelsgroup.com

Les videre: Gode restauranter og hoteller i Tallinn.

Bloggerne Henriikka og Arna har også delt sine opplevelser fra Tallinn. Selv om du ikke kan finsk, så sjekk bildene!

Send gjerne artikkelen videre ut i verden

4 thoughts on “Spa: Vihula Manor Spa Estland

  1. Alltid reiseklar

   Ja, Estland har jeg bare opplevd om vinteren – men Tallinn og nasjonalparken rett ved Vilhula var vakker. Vil tro at byer som Tartu også er spennende. De baltiske landene ligger så nærme oss at vi nesten glemmer dem av 🙂
   Jeg vet at Air Baltic ofte har gode tilbud også til Baltikum, også fra Billund.

  1. alltidreiseklar Post author

   Virkelig! Det er bare så herlig å få massasje, uansett hvor i verden det nå er. Det er jo mange bra spa-plasser i de baltiske landene, vet at mange har vært fornøyd med Latvia og Jurmalas mange strender. Det skader jo ikke med litt vann også.