Spise: The Wolseley London

Wolseley ligger på Piccadilly 160, like ved fancypancy Ritz i dyre Mayfair. Ganske anonym inngang, så det er lett å gå forbi. La deg ikke skremme, det er usnobbete her og du trenger ikke kle deg oppPå innsiden av Wolseley er det stort i svart/hvitt, med to små rom på hver side med vindusutsikt, et hovedrom med både stoler og sofaer og så et lite loft med to bord. Her havnet vi og hadde panoramautsikt samt kunne spise og snakke uforstyrret. Perrrrfekt.

 

 

Ser ut som den er fra 1930, men åpnet i 2003. Har byens beste frokost, ryktes det. Jeg testet Afternoon tea. Koster 21 pund, og for det får du mye. Svart eller grønne te varianter, sandwhicher, varme scones, clotted cream, jordbærsyltetøy, sjokoladekake, ostekake, makron, marsipankake og litt til, alt i lekre to,tre-munnfullsbiter. Det var fullt hele tiden mens vi var der, så bestill i god tid.

 

2151-the-wolseley-afternoon-tea

Ritz så så stivt ut at der ville jeg ikke drukket te jeg for min del. Når du bor på hotellet der, får du instruksjoner på tv-skjermen hva som er kodene. Til frokost og afternoon tea er det for eksempel slips og jakke-plikt for menn…..But If that’s your cup of tea 😉 Neste gang vil jeg forsøke The Wolseley til frokost eller brunsj. Det er noe med interiøret som gjør at du forsvinner inn i en annen tid, og jeg kan fint tenke meg å tilbringe noen timer her en søndag med noen skikkelige gode engelske helgeaviser som selskap. 
Reservér Afternoon tea-bird her.

Afternoontea:

Mandag til fredag: 3.00 PM – 6.30 PM

Lørdag: 3.30 PM – 5.30 PM

Søndag: 3.30 PM – 6.30 PM

London er jo et eldorado for Afternoon tea. Har du noen gode tips, blir jeg veldig glad for dem. I retur kan jeg tilby mine andre spise- og hotelltips til London her. 

Send gjerne artikkelen videre ut i verden