Spise: Italienske Le Cherche-Midi i Paris

Mmm. Hjemmelaget italiensk. To brødre driver knøttbittelite Cherche-Midi i St.Germain de Pres i gata Cherche-Midi, nummer 22. «Alltid» fullt og med mange stamgjester.

Vi kom til andre bordsetting, rundt 21.30 og fikk et bord. Først det verste bordet i lokalet, rett ved bardisken og midt i løpegangen til kelnere og alle andre.
Bordet rett under bardisken…..
Med litt smil og flaks med at noen gjester gikk, fikk vi byttet før maten kom. O lykke. For det var superstress å sitte ved det tomannsbordet må jeg si.
Vi kom oss på et bord langs veggen, og kunne slappe av
Herlig meny på fransk og italiensk. Trøflene fra Alba var kommet, buffalomozzarella og andre klassikere som forrett. Jeg hadde ravioli med masse smør og andre godsaker til hovedrett og myk og god Tiramisu til dessert. Vinmessig var det både franske og italienske viner. Vi gikk for det siste, en Ripasso til rundt 40 euro – og de har i alle prisklasser, både over og under.
Ravioli
Hunder, kjærester, eldre, yngre, turister, stamgjester, det yret av liv. God mat, god stemning og gode priser. Får du lyst på en avveksling fra det franske, er dette ekte italiensk med kvalitet i alle ledd. Og ikke dyrt til å være i et såpass pent område. Vi fikk våre tre retter og vin for under 500 per pers.
Røyketelt utenfor – uansett årstid
På kartet. Velg mellom 2 metroer. Vi valgte Sevres-Babylone
Send gjerne artikkelen videre ut i verden
Alta (Finnmark)
Today
Snowy
Wind : 1.1 km/h
Humidity : 100%
-1°C
  • Saturday Tomorrow -1 °C
  • Sunday   -1 °C
Weather Layer by www.BlogoVoyage.fr