Spise: Mandarin Oriental Tokyo

Tokyo og Mandarin Oriental. En fantastisk by med fantastiske hoteller. Besøk luksushotellene om du ikke bor der. Ta en lunsj, afternoon tea eller en drink på Mandarin Oriental Tokyo.

Mandarin Oriental Tokyo skuffer ikke

Jeg har hatt gleden av å bo på Mandarin ved to anledninger. Én natt i Washington, og flere i Kuala Lumpur. Nå er det så dyrt at jeg får angst av å se på prisene. Lunsjen hos Mandarin i Tokyo var derimot en nytelse for øyne og munn. Prisene på mat i Tokyo er heller ikke avskrekkende. En av fordelene med å komme fra Norge. Tror det meste vi betalte var 400 kroner inkludert drikke på Park Hyatt, og da hadde vi en to-retters pluss en enorm dessertbuffet.

Suveren service

Det jeg liker ved de mandarinene jeg har besøkt, er at servicen er så utrolig bra. Ikke på en slik bøyesegistøvetforgjestene-måte, men behagelig – om du forstår. Det varierer sikkert, og jeg har jo langt fra vært på mange. Stilen til Mandarin Oriental Tokyo er uansett en som appellerer til meg

Mandarin Oriental Tokyo er et utsøkt sted.

Mandarin Oriental Tokyo er et utsøkt sted.

Det skadet heller ikke at maten smakte fortreffelig, at vi fikk det du ser på bildet som ekstrasnop til kaffen eller at kelneren kom med egen krakk til kameraet mitt. «Et slikt fint Canon burde ikke ligge på gulvet», mente han.

Organsiert i millionbyen

Tokyo har masse å by på, og la deg ikke skremme av at det er en stor by. Dette er folk som kan det med å stå i kø og gå i kø, og de er veldig vennlige. Vi opplevde i alle fall bare lokale som ville hjelpe oss og vise vei. Ignorer også alle som sier at det er en dyr by. Tokyo har både billige og eksklusive butikker, hoteller, spisesteder og andre fornøyelser. Du kan lese mer om det i min fra A til Å-guide til Tokyo. Vil du ha opp alle innleggene fra Tokyo i ett jafs, sjekker du ut denne linken som viser alle innleggene fra den herlige byen.

Send gjerne artikkelen videre ut i verden

One thought on “Spise: Mandarin Oriental Tokyo