Vinn 2 netter på Hotel Sadova Gdansk * Avsluttet*

Da er vinneren trukket, og er blitt kontaktet direkte nå på morgenkvisten. En glad vinner sier hun skal bruke gavekortet til å overraske et familiemedlem med tur til Gdansk. Da er det bare å takke alle for deltakelsen, og ønske god tur til vinneren! Ønsker du å få tips om flere slike konkurranser eller gode reisemål, meld deg gjerne på nyhetsbrevet som sendes ut 12 ganger i året. 

————–

Gdansk er en vakker storby, og passer fint både for vennegjenger, familier og par når som helst på året. Nå lodder jeg ut 2 netter på Hotel Sadova. Hotellet har blant annet 4 stjerner, basseng og kort vei til gamlebyen.

 

 

Hotel Sadova i Gdansk

Hotel Sadova i Gdansk

Slik vinner du to netter på Hotel Sadova

Du trenger ikke gjøre så altfor mye for å ha en mulighet til å vinne. Bare legg igjen en kommentar under innlegget om hvem du vil ta med på tur og hvorfor. Så trekker jeg en vinner innen 13.februar. Det er noen ting som er greit å vite. Rommet er for to personer i et economyrom, uten frokost og voucheren må brukes innen 28.april. Det betyr at du rekker å bruke den før påsken er over.

 

Har du vært i Gdansk, vet du at det er nok å finne på. De har et flott kulturhus, mange museer og selvsagt kan du handle klær og sko her til en billig penge. Selv har jeg bare fått vært her i 24 timer, men på den tiden fikk jeg spist mye god mat og smakt på lekre drinker. Jeg kan anbefale Piwna47 og Gdanski Bowke, som på hver sin måte sørger for kvalitet og god stemning. Den første bittelitt mer formell enn sistnevnte, men ingen grunn til å ha på ballkjole noen av stedene.

Uformelt, men solid matkunst på Gdanski Bowke

Uformelt, men solid matkunst på Gdanski Bowke

 

Gdansk ligger for øvrig i Pomorskie-regionen, så har du muligheten ville jeg også tatt turen til Sopot. Det er en livlig partyby, strandby og matby, ofte kalt Polens riviera på grunn av sin lange og hvite sandstrand. Du kan lese mer om mine anbefalinger i Gdansk og Sopot i Polen-kategorien. 

Konkurransen er ikke sponset av noen i så måte. Dette var en premie en god venninne av meg vant, men ikke rekker å bruke. Så hun donerte den til bloggen, og nå kan den altså komme deg til gode. Del gjerne med venner!

 

 

Send gjerne artikkelen videre ut i verden

49 thoughts on “Vinn 2 netter på Hotel Sadova Gdansk * Avsluttet*

 1. Guro Margrethe skjold

  Hei. Ville tatt med meg min søster.Har ikke vært på ferie ilag med ho.Hadde vært kjekt med litt søskentid.Ikke så ofte vi ser hverandre

 2. Linn H

  Jeg vil ta med min gode kjæreste. Vi får ikke vært sammen på valentinsdagen så hadde vært moro å kunne reist bort sammen etter ?

 3. Mailén

  Vil gjerne ta med mannen min, i en travel hverdag hadde det vært koselig med litt alenetid sammen og å oppdage en helt ny by sammen og skape nye minner 🙂

 4. Terese

  Jeg ville tatt med lillesøster fordi hun er så flink på skole og jobb så hun fortjener en liten helgetur 🙂

 5. Helene

  Jeg ville ha tatt med kjæresten min som jeg er så utrolig glad i, han har bursdag den 14 februar og jeg kan dessverre ikke vært med han den dagen.

 6. Trine Dokkesveen

  Min Kjære som holder ut med meg tross sykdom og utfordringer største delen av våre år! Prøver å vinne reise dit det er golfbaner og det vet jeg er i Gdansk, så kan han golfe og jeg få ekstra hvile på dagen! <3 <3 <3

 7. Elisabeth Olsen

  Ja til Gdansk 🙂 Ønsker å ta med meg min mann som fortjener å slappe av ..og denne byen har mye å by.

 8. Paulina Wesolowska

  Jeg ville tatt med min mor! Både hun og faren min kommer fra polen men vi har ikke besøkt hjemmelandet siden 2004. Savner det utrolig mye, og noe jeg savner spesielt mye er maten! Har hørt utrolig mye om Gdansk og vet at det er en av de fineste byene i Polen.

 9. Stine Halvorsen

  En hemmelig venn jeg ville tatt med,
  til ett slikt fantastisk sted.
  2016 var ett dårlig år for oss begge,
  med brudd og alt ble som knust av ei slegge.
  Hadde vært fantastisk å dra i vei,
  Skape gode minner og stor ståhei!
  Navnet til personen kan jeg ikke si,
  men for en overraskelse det ville bli!
  Jeg håper jeg kunne vinne,
  kanskje jeg igjen lykken vil finne!❤️

 10. Karen

  Jeg vil gjerne ha med min kjære mamma❤ Hun stiller alltid opp for alle og har et enormt stort hjerte. Hun tar bla. alltid å smører med seg flere matpakker før hun skal på byen for å gi til uteliggere. Hun gjør så mye for alle andre, og fortjener å bli gjort stas på.

 11. Camilla Tandberg

  Jeg ville tatt med meg en god venninne som fortjener noen dager fri etter hektiske eksamensdager i mars/april. Jeg har også en venninne som studerer i Gdansk som vi veldig gjerne har lyst til å få besøke, fordi vi ikke ser hun så ofte. Det hadde vært en utrolig opplevelse å få oppleve byen og nyte noen dager utenlands til tross for studentbudsjett ellers. Hadde med andre ord satt utrolig pris på det! 🙂 <3

 12. Siv B Paulsen

  Jeg ville tatt med meg mannen min. Han fyller 40 år i februar, og han har hatt lyst til å reise til Gdansk lenge, så det hadde vært en perfekt gave!

 13. Ole Martin S. Mathisen-Rue

  Jeg skulle gjerne tatt med meg min familievenn Stephen Ackl, fordi vi lenge har hatt lyst til å reise til Polen sammen, men grunnet at jeg for tiden er student og ønsker å bruke pengene litt økonomisk så hadde dette vært en gyllen mulighet. I tillegg til at han reiser mye i forbindelse med jobb og jeg studerer så hadde det vært gøy og deilig å ta en slappe av tur til utlandet 😀

 14. Sveinung Ødegaard

  Hei? Har vært over store deler av verden: satt og dinglet med beina på Kinesiske Mur, sett løver på safari i Afrika, dykket på The Great B. Reef i Australia, spist burger i USA…men aldri vært i Gdansk…så ville gjerne tatt med min bedre halvdel Renate der ja???

 15. Thea

  Jeg ville gjerne tatt med kjæresten på tur! Ingen av oss har vært der før, og det hadde vært en super overraskelse for han da han trenger å komme seg litt bort nå, og oppleve noe annet 🙂

 16. Vanja Karine Hellevang

  Vil ha med meg typen på tur 🙂 Vi har aldri reist nokon plass saman endå, så synes det er på tide.

 17. Nadia

  Ville vært fantastisk å vinne! Har ikke vært i Gdansk før og vil selfølgelig ta med meg min kjære mannen som hjelper og støtter meg i alt jeg gjør 🙂

 18. Thomas Karlsen

  Jeg ville overraske min samboer Ingvild❤som alltid er hjemme med våre 5 barn mens jeg jobber.Hun fortjener en forandring i hverdagen.Samtidig hadde det vært topp med kvalitetstid sammen i Gdansk !

 19. Karianne Gundersen

  Jeg ville tatt med kjæresten min til Gdansk. Han har ikke reist så mye, så å kunne overraske han med en tur hadde vært fantastisk.

 20. Kristina

  Åå, så stas! Jeg ville tatt med meg den fantastisk fine kjæresten min. Han har vært på jobbreise i snart to måneder, så det hadde vært ellevilt å kunne overraske ham med en kjærestetur til Gdansk!

 21. Oline Dalen

  Jeg vile tatt med mamma! Huh har resist lite og sett lite av verdin da hun har viet sitt liv til gården og å glede andre. Jeg ønsker å vise henne så mye av verden som mulig mens hun fortsatt er sprek! Hun blir 70 neste år og Gdansk er et av hennes ønsker!

 22. Julie

  Hei,
  Jeg ville tatt med samboeren min om jeg skulle være så heldig å vinne:D
  Vi hadde faktisk tenkt oss en tur til Gdansk i løpet av de nærmeste ukene så dette hadde passet midt i blinken:)

 23. Silje

  Jeg ville tatt med meg mannen min. Det er snart Valentinsdag og vi har ikke råd til de store gavene til hverandre så dette hadde vært en super gave til ham. Da kunne vi fått litt alenetid, bare oss to 🙂

 24. Beate M. Bingen

  Jeg tar gjerne med meg min sønn på tur. Han jobber mye, og vi har derfor ikke så mye kvalitetstid sammen. Han bor like ved Gardermoen, så vi kan enkelt komme oss til Gdansk på kort varsel. <3

 25. Marius Aulie

  har sinnsykt lyst å overraske bestevenninnen min med tur på 20-års dagen hennes. vi planla egentlig vår første tur til gdansk før jul men måtte avbestille pga penger. dette hadde vært en stor drøm!!! så sykt kul konkurranse!

 26. Martine

  Jeg tar gjerne med min flotte forlovede som fortjener en liten ferie etter mye jobbing 🙂

 27. camilla pedersen

  ÅÅH? Jeg ville tatt med min samboer, Jonas ❤ som studenter i bynnelsen av 20årene, har vi ikke råd til å prioritere reise, men dette hadde vært helt perfekt❤❤ Hadde vært sykt godt å kunne dratt en langhelg og bare glemt av skolearbeidet og studiene,og kun konsentrert oss om hverandre… ❤❤

 28. Hans Richard Karlsen

  Hadde jeg vunnet så hadde jeg tatt med min kjæreste og veldig snart samboer Rikke.
  Reiselystne begge to, og skulle så gjerne opplevd Gdansk sammen også! 🙂

 29. Lille My

  Jeg ville tatt med meg kona! Hun er amerikaner, og jeg har lyst til å vise henne så mye som mulig av Europa. Vi har ikke så god råd, så hittil har vi ikke fått sett på langt nær så mye som noen av oss skulle ønske – og med denne premien ville vi kunne se en del av Europa som heller ikke jeg har sett. 🙂

 30. Camilla

  For en flott premie! Jeg ville tatt med samboeren min, Ola, på tur. Vi var i Gdansk for mange år siden – en praktfull by, som jeg gjerne ville opplevd igjen. Jeg elsker å overraske. Det ville blitt en kjempefin overraskelse til ham på bursdagen hans, som er 5. april:-)

 31. AndreasV

  Jeg ville tatt med meg min kjære, på en avslappende og deilig kjæreste helg 🙂

 32. Jon

  Jeg ville gjerne tatt med meg min kjæreste på en fin weekendtur til Gdansk! Jeg tror det ville blitt en fin tur med mye god mat og annen kos! 🙂

 33. Sven Erik Fossen

  Jeg ville spurt Britt Unni Gundersen om hun ville vært med. Jeg har aldri vært utenfor Skandinavia,så Gdansk ville vært spennende!

 34. Jørn Henriksen

  Jeg har en alltid reiseklar mor som gjerne blir med Gdansk. Vi er tre brødre som av og til har tid til å bli med på hennes mange turer så det hadde vært hyggelig å tatt initiativ og overrasket med en weekendtur.

 35. Sølvi

  Samboern min, jeg har så lyst på en kjærestetur.. Det hadde vært helt perfekt med en 5 års markering <3

 36. Einar Nilsen

  Jeg ville selvfølgelig tatt med meg Lene Nilsen på tur som jeg alltid gjør og vi elsker Gdansk 😉

 37. Boemo

  Vil ta med meg den tapre og sterke samboeren min. hun har sitt å slåss med for tiden, med en langvarig sykemelding grunnet litt for mange ting samtidig. hun kunne virkelig trenge et par dager væk fra den «virkelig verden».

 38. Peggy Hjelmås

  Så spennende!! 🙂 Ville overrasket, og tatt med meg min turglade venninne Trine på denne reisen. Ingenting er vel bedre enn å få oppleve nye steder, møte annen kultur og ta inn over seg alt det spennende et nytt sted har å by på! VI ER KLAR!!! 🙂

 39. Cecilia linn bie

  Ville tatt med beste beste mamma, og reisevenn❤️rett å slett fordi hun fortjener det og hun er alltid klar for en tur:-)

 40. Benedicte Slettebø

  Jeg ville gjerne tatt med meg min flotte mamma, Bente! Dette hadde vært en flott måte å være sammen, bare oss to – Så lenge vi nå bor på to forskjellige steder i landet og ikke får treffest så ofte 🙂