Champagne, vegansk mat og spa i Polen

(sponset) Jeg har sett Krakow og Warszawa, og nå gleder jeg meg til å utforske mer av Polen. Fra 11. til 13. mai går turen til Pommern-regionen og overskriften er #LifestylePolen. Det betyr champagnebar, veganspa og mat på gode restauranter.

Szafarnia

Szafarnia 10 VIP champagnebar i Gdansk

Pommern-regionens perler

Polakkene selv liker å kalle Sopot og området rundt for Polens riviera. Det skal bli spennende å se området både til vanns, lands og høyt over bakken. Etter innsjekk på Hotel Hanza, starter turen i Gdansk med mat og drikke på Piwna 47 Food & Wine Restaurant. Et annet alternativ om du er i byen, kan være bobler på Szafarnia 10s champagnebar i tiende etasje, som gir en strålende utsikt over byen. Så venter sjøen, og sightseeing med Premium Yachting fra Gdansk til badebyen Sopot. Vel fremme blir det matlaging på stranda, etterfulgt av middag på Bulaj, som regnes som en av Polens absolutt beste restauranter.

Hotel Hanza med vakre rom og utsikt mot vann

Hotel Hanza med fire stjerner og vakker utsikt i Gdansk

Vegansk mat og spa i Polen

Dag to ser vel så spennende ut, med besøk på et sted som både har vegansk mat og spa. Her blir det massasje, samt at vi skal lære hvordan vi lager veganske spaprodukter. Czarny Kos i Borkovo har også restaurant hvor vi skal spise, samt at du også kan overnatte her og benytte deg av mange ulike aktiviteter. Vi skal derimot spise lokale retter, ta en titt på bryggeriet og sove hos Stary Browar Koscierzyna i nettopp Kosicierzyna, som ligger en liten time vest for Gdansk. Turen avsluttes med en tur i Gdansk.

Høye og fargerike bygninger i Gdansk sentrum i Polen

Gdansk sentrum

 

Fire bloggere på tur

Turen er lagt opp av Polens turistbyrå Polen Travel i samarbeid med Nordic TB, og jeg reiser sammen med bloggerne Janicke Hansen fra Norske Reiseblogger, Annette Munkejord fra Travellingmunk og Annette Münch fra Reisepluss. Du kan følge oss på turen ved å se etter emneknaggen #Lifestylepolen. Jeg vil oppdatere Twitter, Instagram og Facebook hver dag og etter hvert kommer det fyldige innlegg fra både restauranter, spa og hoteller.

Har du vært i Pommern-regionen?

Da vil jeg gjerne høre om dine beste opplevelser derfra!

Polen Travel har mange nyttige tips før besøket, og jeg har lest meg ekstra opp på maten i regionen. Gleder meg til å smake!

 

S

Send gjerne artikkelen videre ut i verden