Se: Jardin Majorelle YSL-hagen Marrakesh

Du kan tilbringe mange dager på sightseeing i Marrakesh. Det er flotte palasser, nedlagte Koran-skoler og vakre bygg med utrolige mosaikk-utsmykninger. Pakk likevel ikke dagen for full. Det tar tid å nyte, du er ofte ikke alene og du kan fort få en overdose. Vi ble tatt med på veldig mye av våre verter Visit Morocco og Sahara Experience, og et besøk skilte seg virkelig ut. Er du ikke fan av turiststeder, skal du uansett unne deg en tur blant de store massene. For selv om du heller ikke er botanisk frelst, bør du få med deg hagen til den franske maleren Jacques Majorelle, kalt Jardin Majorelle.

Jardin Majorelle

Han brukte 40 år på å lage den. Senere overtok Yves Saint Laurent den, og det blå huset var hans residens i byen. Da han døde, skal asken ha blitt spredt her. Så nå er den like kjent som YSL-hagen. Okke som, verdt et besøk. Kom gjerne tidlig på dagen, før hordene med bussene. Eller sent på dagen.

Sett av god tid i Jardin Majorelle

 

Jardin Majorelle er åpen hver dag hele året, og passer også for de som sitter i rullestol. Hagen har også en fin café, og rett utenfor finnes livsfarlige butikker. Deriblant 33 rue Majorelle…Jeg sier ikke mer, men henviser til innlegget om shopping.

#Sponset innlegg. Bloggturen var i regi av Visit Morocco og Sahara Experience. De har imidlertid ikke regi eller føringer på innholdet i innleggene som følger av turen. Hva jeg skriver, er kun basert på egne valg og meninger. Jeg vil aldri la noen bestemme hva jeg skal skrive.
 
Send gjerne artikkelen videre ut i verden

One thought on “Se: Jardin Majorelle YSL-hagen Marrakesh

  1. Elisabeth Eriksen

    Jeg er helt enig! Skal du plukke ut et sted, er denne hagen det beste valget! Veldig fint sted! Skulle gjerne ha testet ut den kafeen der, og bare sittet der og latt tankene fare av gårde…!!!