Shoppe: Colette Paris

Colette! Hvilken herlig design-butikk.

Kort fortalt. Colette selger klær, tilbehør og ting. Langt fortalt: I tre etasjer på 8000m2 finner du det beste av det beste av alt fra barneklær og leker til bøker, plater, dvd-er, klokker, kjoler, interiør, skjerf, smykker, vesker og tekniske dippedutter, både av kjente og ukjente merker for oss nordmenn. Hos Colette er det trygt å gå både for herrer og kvinner. Jeg kan nesten garantere at alle finner noe de liker.

Alle bilder fra Colette.fr.
Over 1000 euro for denne fra Zanotti….

Som spesialdesignede Vipp-bøtter for Colette, parfymer fra Comme des Garcons, sko fra Adidas, Zanotti, Alexander Wang, vesker fra Proenza Schouler, pysjamas fra Celine, hodetelefoner og så videre og videre.

Noe av det de selger er sykt dyrt, som sko til 10.000 kroner, andre ting er fullstendig oppnåelig på vanlige lønninger; som leker, sminke, lommebøker, magneter, bøker, notatblokker, dvder, cder og slikt. Sjekk ut nettbutikken, så får du et inntrykk.

Fra lanseringen av Colettes egen Vipp.

De har en egen kafé og vannbar, med over 100 ulike sorter vann. Joda, de er litt sære her. Men absolutt en must-butikk når du er i Paris, men vann og mat kan du gjerne ta andre steder 😉

Slik finner du frem
213 rue Saint-Honoré, 75001 Paris 
Open from Monday to Saturday 11am to 7pm.
Subway «Tuileries» or «Pyramides».
Bus line 68 or 72.

Paris kan virke stor og uoversiktlig første gang du er der, så mitt råd er å velge en sightseeing ting per dag og så tusle rundt i det samme området etterpå. Da oppdager du kjekke steder på egen hånd, og du er sjelden langt unna et godt glass vin og mat. Mange suser hit og dit en helg eller i flere dager, og da blir du bare sliten og sur. Vil du ha spennende tips til hvor du kan spise, shoppe og sove i en av mine favorittbyer, så sjekk ut alle innleggene fra bloggen her.

Send gjerne artikkelen videre ut i verden

2 thoughts on “Shoppe: Colette Paris