Shopping: Mam’zelle Swing Paris

Bruktbutikker er alltid kjekke å gå i, og jeg leser meg alltid opp før jeg drar et sted. Skulle tro jeg hadde lært, for det ender som regel med ett av disse utfallene:

1. Butikken ligger altfor langt utenfor allfarvei, der jeg ikke har andre ærender.
2. Butikken ligger sentralt, men er for kaotisk og uoversiktlig og trangt innredet.
3. Butikken er stengt grunnet ferie/sykdom/flytting til nye lokaler etc.

Nå velger jeg meg ut et kjekt område, og så dille rundt noen timer og se hva jeg kommer over. O lykke da jeg så Mam’zelle Swing Paris i Marais. En liten perle i 35 Rue du Roi de Sicile.

Rosa dør hos Mam'zelle Swing Paris

Rosa dør hos Mam’zelle Swing Paris

Denne skjønnheten hadde alt jeg ser etter i en butikk. Her henger kjolene, kåpene, skjørtene, toppene, buksene, smykkene, veskene, skoene og annet tilbehør pent og pyntelig på rekke og rad og fint på knagger, reoler og stativ.

En liten butikk ja, men særdeles mye lekkert hos Mam’zelle Swing Paris fra perioden 1920 til 1960. O lala. Her kan du fint bruke en time, for det er mye snadder både i øredobber, smykker, ringer, vesker og hansker foruten klesplaggene.

Prisene er det heller ikke noe å si på. Dette er velholdte plagg med god kvalitet. Jeg fant meg en fransk arbeidskjole, som det het så pent, der knappene var solid sydd på og flott i snittet til 45 euro. Fant nesten også en rød kåpe, men den passet akkurat ikke. Eieren er kjempesøt og hyggelig, tar kort og snakker engelsk. Perfekt!

Per 31.12.2017 ser det ut til at Mam’zelle Swing Paris fremdeles lever og har det godt. De har også åpent noen timer på søndager. 

Flere shoppe og spisetips finner du her, som Colette

Send gjerne artikkelen videre ut i verden