Shopping: Mine Tokyo-favoritter

Shopping er gøy, og i Japan er det ekstra morsomt. Tokyo er en suveren handleby for de fleste pengebøker, og for alle stiler. Du trenger ikke gå inn i butikkene for å ha det kjekt. Arkitekturen til Prada, Chanel, Swarovski og dets like gir åndenød og inspirasjon ser du over alt. Med t-banen kommer du lett overalt. Ikke la deg skremme, det går fort å finne ut av.

Shopping og kart over metro i tokyo

Shopping i Tokyo kan virke stort og uoverskuelig, men du får raskt oversikten over både metro og bydeler.

 

Her er mine tips til shopping, og så følger et bildedryss jeg håper du blir inspirert av..

Alle må innom Ginza, og her går du får å få Fifth Avenue-følelsen. Her finner du Jimmy Choo og venner. Er det utenfor budsjett, gå til Itoya. Her er 7 etasjer med alt fra pingvin-binders til brevark og kule pc-vesker. Med mer, kan en vel trygt si. 

Ta t-banen til Harajuku. Omotesando-området var min favoritt. De har noe for hele familien. I den langte travle hovedgaten finner du de store motehusene. I sidegatene er stemningen mindre befolket og mer avslappet og har et kjekt miljø for shopping. Mange små gågater med kjekke vintage-butikker, klær og smykker fra ferske motestudenter til Anna Sui. Prisnivået er fra billig til ekstremt. Her ligger det også mange koselige restauranter. Virkelig en perle av et sted!  

Hovedgaten går over til bydelen Ayoyama. Selv om du ikke skal handle hos Prada eller Cartier, dra dit likevel. Arkitekturen er utrolig, og ekstra vakker etter solnedgang. Høres sært ut, i know. Men for noen byggninger! 

Er du ekstra trendbevisst, drar du til Daykanyama. Her ligger de litt foran alle andre.

Regner det en dag, og du er ung i hodet: dra til Shibuya 109, med direkte adgang fra Shibuya stasjon. Men vær advart, her er det gigantisk. 

 

 

Prada i Ayoyama

 

 

Mange stiller villig opp, men spør først!
Fra Ginza
Chanel
Går de med ryggen til, spurte jeg ikke….
Fra Omotesando
Mer fra de koselige gågatene i Omotesando
 

 

På gjensyn Tokyo, verdens beste shoppingby. Da skal jeg ha litt mer plass i kofferten, gitt.

 
Send gjerne artikkelen videre ut i verden