Sove: Hilton Curacao

Hilton Curacao i Karibia var en blandet opplevelse. Vi var der i 2008, så ting kan jo ha endret seg. Uansett. Først det positive.

Shuttelbuss

Shuttlebussen tar deg inn til sentrum når du vil ha luftforandring.

Kjekt med balkong på alle rommene. De har et stort svømmebasseng og to herlige strender. En der alle små barn er, og en som du går noen minutter til, der bølgene er høye og det ikke skjer så mye. Men en liten cafe er det plass til, og det er jo nok. Maten var også veldig god, både grillbuffeten og det som ble servert til i middagssalen og til frokost. Stort utvalg, og med søte ting til dessert. Hotellet ligger også i gåavstand til Hook’s Hut, en kjempekoselig bar og strand-restaurant med supergode drikker og strålende mat, og du spiser med tærne i sanden og ser på tente fakler. Vil du inn til sentrum for å handle, går det gratis en shuttel-buss flere ganger om dagen. Veldig kjekt!

Slitte rom, slett service

Så det negative. Rommene var slitt, og luktet mugg. Vi byttet rom, uten at det hjalp. Service-nivået på staben var under enhver kritikk. Slik er øyfolket, sa noen på tripadvisor. Javel, vi så aldri slik slapp service og der kelnerne sto med ryggen til gjestene store deler av tiden noen andre steder vi bodde eller spiste på, under vårt 14 dagers-opphold. Så den kjøper jeg bare ikke. Jeg vil iallefall ikke vente på å få bestille en halvtime, og så vente en time mellom forrett og hovedrett. Dette var gjenomgående de få gangene vi spiste på hotellet. Kanskje er det blitt bedre?

Marriott eller Kura

Ikke langt fra Hilton ligger Marriott. Vi spiste lunsj der flere ganger, en veldig hyggelig atmosfære,  rask, god og smilende service, fin sandstrand, lekkert basseng og supergod mat. Casino hadde de også… Det var dessverre fullt (sikkert en grunn til det), så vi fikk ikke bodd der. Så vi flyttet over til magiske Kura Hulanda etter fem dager. Det var vel verdt pengene!

Her kan du se flere bilder og lese om opplevelsen på Kura Hulanda Curacao. Verdt å ta turen til dette restaurerte arbeiderkvartalet bare for å se oppussingen og å ta en kopp te på kafeen der, eller gå for en helaften på en av de flotte restaurantene.

Send gjerne artikkelen videre ut i verden