Spise: Bamboo Omotesando Tokyo

Bamboo Omotesando  er bare en av utrolig mange gode spisesteder å velge mellom i Tokyo. Jeg spiste ikke ett dårlig måltid i millionbyen den uka jeg var der. Noen ganger fordi vi ble invitert ut til kjekke steder, andre ganger var det ren flaks. Som med Bamboo. Vi hadde gått vel og lenge i Omotesando-områdets koselige gågater, sett på alt fra dyre butikker til second-hand og det midt i mellom.

Champagne og mat utendørs

Bamboo Omotesando lyste mot oss med sine koselige utebord. Vi var der på høsten, og det var utrolig varmt og deilig på kvelden. Det var heller ikke mye støy i de koselige gatene. Valget var enkelt. Vi bestilte et glass champagne og fikk gode hovedretter. Inne var det også fint, med hvite duker, små bord og noen vakre mer private soner. Det viste seg også at de hadde en flott terrasse, som må passe supert til lunsj på dagtid.

En kelner utenom det vanlige hos Bamboo Omotesando

Kelneren var veldig oppmerksom, og fikk jammen meg også med seg av reisefølget var venstrehendt og dekket på etter det. Hadde aldri skjedd før, fikk jeg vite. Det er noen år siden jeg var der nå, 2008, faktisk. Men ser på anmeldelsene at det fremdeles er et populært sted, fra lunsj til å holde bryllupsmiddager. Hos TripAdvisor er det nummer 132 av drøyt 4000 steder.

Nå har de også en webside på engelsk, så du kan sjekke meny og 
priser på forhånd. Og igjen. Tokyo viser seg fra en overraskende 
pris-side. En 2-retters lunsj starter på 150 kroner, etter 2014-kurser. Da er det med te, selvsagt. Vil du ha flere retter, vipper detover 200 kroner. 
Jeg tok dessverre ikke flere bilder. Jeg var ikke blogger på den 
tiden, og fokuserte mest på opplevelsen, maten og folket. Det var 
tider det ;)

Bamboo
5-8-8 Jingumae Shibuya-ku Tokyo
Åpent: 11-22.30
Kafeen hele tiden, middag fra 17-22.30
Mail: info-bamboo@bamboo.co.jp

Skal du til Tokyo, anbefaler jeg å lese min guide fra A til Å. Her finner du svaret på det meste du trenger før du drar. 

Send gjerne artikkelen videre ut i verden