Spise: Dar Moha Marrakesh

Skal du unne deg et virkelig godt måltid i Marrakesh – og det skal du – velg Dar Moha. Det er bare å se på bildene, så skjønner du at vi hadde en fantastisk såkalt tre-retters lunsj. Forrettene var vel litt mer enn tre, for å si det sånn

Absolutt alt smakte godt, og fargene både på skåler og mat var en fest for øyet.

Svært mange restauranter og andre kjekke ting, ligger skjult bak byens rosa vegger. Så du bør lese deg opp og finne ut hvor du skal spise lunsj eller middag. Noen av de beste ligger også utenfor bykjernen. Dar Moha er et veldig populært sted. Du kan velge alt fra småretter fra rundt 75 kroner til store menyer. Prisene for en full middag med mange retter rundt 450 norske kroner.

 

Da får du særdeles mye mat for pengene. Inkludert i den menyen er også couscous, som marokkanerne selv som regel bare spiser på fredager. Det er et festmåltid. Det ble vi iallefall fortalt. Couscous var ikke på vår lunsjmeny. Men hvem trenger vel det, når bordet flommer over av slike lekre retter.

Vi fikk også lammekoteletter og biffpølser, med grønnsaker fra tanginen. Suverent godt.  Desserten likeså. Juice og marokkansk vin som drikke til, var også særdeles godt. Vår lunsj ble arrangert for oss av Sahara Experience og Visit Morocco, og de kunne ikke valgt et bedre sted.

 

Dar moha

Dar Moha har spiseplasser både ute og inne, passer både for par og store grupper. De har også Wifi. Det likte bloggjengen jeg reiste med selvsagt ekstra godt! Toalettforholdene var også suverene. Så her har ingen noe å klage på. Merk forresten at Dar Moha også har en avdeling i Madrid!

Bloggere i action!
 #Sponset innlegg. Bloggturen var i regi av Visit Morocco og Sahara Experience. De har imidlertid ikke regi eller føringer på innholdet i innleggene som følger av turen. Hva jeg skriver, er kun basert på egne valg og meninger. Jeg vil aldri la noen bestemme hva jeg skal skrive.

 

Jeg opplevde så mye fantastisk på de dagene vi var i Marrakesh. Alle innlegg finner du her, fra ørkentur til shopping. 

Send gjerne artikkelen videre ut i verden

4 thoughts on “Spise: Dar Moha Marrakesh

  1. Stig Jensen

    Det var veldig sånn tapas-feeling med det vi fikk der ! Alt var veldig enkelt,og veldig godt!
    Mykje fine bilder, jeg må få meg en slik I-telefon 🙂

  2. Miss Ronate

    Det ser nydelig ut! Dar Moha var virkelig ett av de store høydepunktene. Skulle gjerne hatt med meg alle de små fargerike mini-taginene hjem 🙂