Spise: Dar Moha Marrakesh

Skal du unne deg et virkelig godt måltid i Marrakesh – og det skal du – velg Dar Moha. Det er bare å se på bildene, så skjønner du at vi hadde en fantastisk såkalt tre-retters lunsj. Forrettene var vel litt mer enn tre, for å si det sånn. Absolutt alt smakte godt, og fargene både på skåler og mat var en fest for øyet. (sponset)

 

 

 

 

 

 

 

Svært mange restauranter og andre kjekke ting, ligger skjult bak byens rosa vegger. Så du bør lese deg opp og finne ut hvor du skal spise lunsj eller middag. Noen av de beste ligger også utenfor bykjernen. Dar Moha er et veldig populært sted. Du kan velge alt fra småretter fra rundt 75 kroner til store menyer. Prisene for en full middag med mange retter rundt 450 norske kroner. Da får du særdeles mye mat for pengene. Inkludert i den menyen er også couscous, som marokkanerne selv som regel bare spiser på fredager. Det er et festmåltid. Det ble vi iallefall fortalt. Couscous var ikke på vår lunsjmeny. Vi fikk lammekoteletter og biffpølser, med grønnsaker fra tanginen. Suverent godt.  Desserten likeså. Juice og marokkansk vin som drikke til, var også særdeles godt. Vår lunsj ble arrangert for oss av Sahara Experience og Visit Morocco, og det var et særdeles godt valg av dem 🙂

 

Dar Moha har spiseplasser både ute og inne, passer både for par og store grupper. De har også Wifi. Det likte bloggjengen jeg reiste med selvsagt ekstra godt! Toalettforholdene var også suverene. Så her har ingen noe å klage på. Merk forresten at Dar Moha også har en avdeling i Madrid!

Bloggere i action! Vil du lese om andres opplevelser, gå inn på siden til Norske reiseblogger.
Sjekk også instagram med #marokko14.

 #Sponset innlegg. Bloggturen var i regi av Visit Morocco og Sahara Experience. De har imidlertid ikke regi eller føringer på innholdet i innleggene som følger av turen. Hva jeg skriver, er kun basert på egne valg og meninger. Jeg vil aldri la noen bestemme hva jeg skal skrive.

 

4 thoughts on “Spise: Dar Moha Marrakesh

  1. Stig Jensen

    Det var veldig sånn tapas-feeling med det vi fikk der ! Alt var veldig enkelt,og veldig godt!
    Mykje fine bilder, jeg må få meg en slik I-telefon 🙂

  2. Miss Ronate

    Det ser nydelig ut! Dar Moha var virkelig ett av de store høydepunktene. Skulle gjerne hatt med meg alle de små fargerike mini-taginene hjem 🙂